Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Nieuw concept: kletsnat gamen in 3D-waterattractie

13-11-2016, 14.45 uur

Twee firma's uit de pretparkwereld hebben samen een nieuw soort waterattractie op de markt gebracht. In de 'Splash Cabin' spelen inzittenden een interactief 3D-schietspel met watereffecten. De kletsnatte noviteit is in eerste plaats bedoeld voor waterparken.

Voor het project bundelen de bedrijven Polin Waterparks uit Turkije en Lagotronics Projects uit Nederland hun krachten. "Het zorgt voor een nieuwe dimensie in de wereld van de waterparken", vertelt een woordvoerster van Lagotronics.

De twee partijen zijn achter de schermen bezig met het ontwikkelen van meer nieuwe concepten. "Wat te denken van Slide'n Score, interactieve dark rivers, virtual reality waterglijbanen en virtual reality gaming in waterglijbanen?"

Lagotronics Projects, gevestigd in Venlo, staat bekend als bouwer van interactieve darkrides. Die staan onder andere in Chessington World of Adventures (Groot-Brittannië), Gardaland (Italië) en Legoland Billund (Denemarken).



Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be