Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Gezocht: mooie meisjes die van achtbanen houden

04-11-2016, 21.38 uur

Ben je een vrouw tussen 18 en 29 jaar oud, hou je van achtbanen en zie je er goed uit? Dan is Europa-Park op zoek naar jou. Het grootste pretpark van Duitsland wil een 'RollercoasterGirl' aanwijzen, die volgend jaar schittert in promotiefilmpjes.

"We nodigen je één tot twee keer per maand uit om ons te helpen", staat in de voorwaarden. "Je wordt het gezicht van onze acties en we zetten je in als testpersoon bij de attracties. Als vip-gast laat je anderen zien dat je plezier hebt."

De RollercoasterGirl krijgt een jaar lang gratis toegang, samen met drie andere personen. "We zijn niet alleen op zoek naar professionele bloggers of supermodellen, maar je moet wel thuis zijn op sociale media." Aanmelden kan via een online formulier.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be