Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walygator Sud-Ouest

Politie tast in het duister over illegale drone boven Walibi

03-11-2016, 19.08 uur

De politie is op zoek naar een persoon die deze week met een professionele drone boven het Franse pretpark Walibi Sud-Ouest vloog. Maandag werd er een illegale drone gespot boven het attractiepark, waarop het management de politie inschakelde.

Dat melden regionale media. De dader kon echter niet worden gevonden. Het zonder toestemming vliegen met een drone boven de hoofden van bezoekers is gevaarlijk en ten strengste verboden, waarschuwen agenten.

Waarschijnlijk wilde de bestuurder van het apparaat de Halloween-festiviteiten in het park in beeld brengen. Walibi Sud-Ouest is sinds vorig jaar geen onderdeel meer van de Walibi-groep, maar van de Spaans parkengroep Aspro.

Meer Walygator Sud-Ouest
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be