Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Mickey Mouse viert verjaardag in Disneyland Paris

18-11-2016, 17.00 uur

Disneyland Paris staat dit weekend in het teken van Mickey Mouse. De beroemde mascotte, die vandaag precies 88 jaar bestaat, viert zijn verjaardag voor het eerst in het Franse Disney-resort. Ter gelegenheid van de festiviteiten is er tot en met 20 november een pre-parade te zien.

Dertig minuten voor aanvang van de Disney Magic on Parade komt Mickey alvast voorbij in een speciale verjaardagswagen. Daarnaast worden er Mickey-stickers uitgedeeld en zijn er speciale Mickey-cupcakes verkrijgbaar.

Mickey Mouse werd in 1928 bedacht door Walt Disney. Hij is uitgegroeid tot een van de meest herkenbare symbolen ter wereld, als icoon voor The Walt Disney Company.

De muis viert zijn verjaardag de komende dagen op meerdere plekken in de wereld. Ook in Walt Disney World in Florida en Disneyland in Californië vinden er festiviteiten plaats.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be