Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video opgedoken van vechtpartij tijdens halloweenavond Walibi

18-10-2016, 00.14 uur

In Walibi Holland heeft afgelopen weekend een vechtpartij plaatsgevonden. Dat gebeurde tijdens een van de drukbezochte Halloween Fright Nights. In een korte video is te zien hoe bezoekers klappen uitdelen in de scare zone Firepit, naast achtbaan Lost Gravity.

Het filmpje verscheen vanavond op videosite Dumpert en werd in een paar uur tijd ruim 170.000 keer bekeken. "Onze beveiliging heeft snel ingegrepen", zegt een woordvoerster van Walibi. "De situatie is verder door de politie afgehandeld."

Tijdens de Halloween Fright Nights komen vechtpartijen vaker voor. De afgelopen jaren doken regelmatig filmpjes op van knokkende bezoekers. Vorig jaar gingen gasten nog massaal met elkaar op de vuist in het station van achtbaan Condor. Een medewerkster raakte gewond.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be