Wildlands Adventure Zoo Emmen

Gebrek aan dieren blijft pijnpunt voor Wildlands Adventure Zoo Emmen

13-10-2016, 00:47 uur | Reacties

Is een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen wel de moeite waard? Er wordt nog steeds volop geklaagd over een gebrek aan dieren in het Drentse dierenpark. Ook ruim een half jaar na de officiële opening zijn er op veel plekken geen beesten te bekennen.

Afgelopen voorjaar kwam Wildlands negatief in het nieuws toen bezoekers massaal klaagden dat ze geen dieren te zien kregen. De directie beloofde beterschap, maar op beoordelingssites als Zoover overheerst nog steeds de kritiek over de "dierentuin zonder dieren".


ZIE OOK: Directie van dierenpark Wildlands belooft beterschap na aanhoudende klachtenregen bezoekers

"200 euro betaald, geen dier te bekennen!", luidt een van de vele negatieve reacties van de afgelopen weken. "Wat een onwijs slecht park. Nooit maar ook nooit meer." Ene Monique schrijft: "Voor deze prijzen een complete aanfluiting." Iemand anders reageert: "Na uren lopen nog weinig dieren gezien. De ambiance is onnatuurlijk en lelijk."

Fleur klaagt over lange rijen, hoge prijzen en slecht eten. De dierentuin noemt ze "matig en kaal". "Zelfs onze kinderen van 8 en 11 zeiden dat de reclame op tv één grote leugen was." Ruud: "Het viel tegen, je ziet te weinig dieren." En ook Alex verzucht: "Je loopt er uren maar je ziet er geen dieren." Hetty: "Wat een ongezellige kale kille bedoeling. De dieren moet je zoeken met een loep."

Wildlands is het duurste dierenpark van Nederland. Een entreebewijs kost 30 euro per persoon. Kinderen tot en met 9 jaar krijgen 2,50 euro korting.ZIE OOK: Expert zwaar teleurgesteld over dierenpark Wildlands in Emmen: 'Gemiste kans'

Reacties