Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Gebrek aan dieren blijft pijnpunt voor Wildlands Adventure Zoo Emmen

13-10-2016, 00.47 uur

Is een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen wel de moeite waard? Er wordt nog steeds volop geklaagd over een gebrek aan dieren in het Drentse dierenpark. Ook ruim een half jaar na de officiële opening zijn er op veel plekken geen beesten te bekennen.

Afgelopen voorjaar kwam Wildlands negatief in het nieuws toen bezoekers massaal klaagden dat ze geen dieren te zien kregen. De directie beloofde beterschap, maar op beoordelingssites als Zoover overheerst nog steeds de kritiek over de "dierentuin zonder dieren".

"200 euro betaald, geen dier te bekennen!", luidt een van de vele negatieve reacties van de afgelopen weken. "Wat een onwijs slecht park. Nooit maar ook nooit meer." Ene Monique schrijft: "Voor deze prijzen een complete aanfluiting." Iemand anders reageert: "Na uren lopen nog weinig dieren gezien. De ambiance is onnatuurlijk en lelijk."

Fleur klaagt over lange rijen, hoge prijzen en slecht eten. De dierentuin noemt ze "matig en kaal". "Zelfs onze kinderen van 8 en 11 zeiden dat de reclame op tv één grote leugen was." Ruud: "Het viel tegen, je ziet te weinig dieren." En ook Alex verzucht: "Je loopt er uren maar je ziet er geen dieren." Hetty: "Wat een ongezellige kale kille bedoeling. De dieren moet je zoeken met een loep."

Wildlands is het duurste dierenpark van Nederland. Een entreebewijs kost 30 euro per persoon. Kinderen tot en met 9 jaar krijgen 2,50 euro korting.Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be