Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi schakelt schoonmaakbedrijf in voor drukke Fright Nights

12-10-2016, 19.17 uur

Walibi Holland ligt er tijdens de Halloween Fright Nights een stuk schoner bij dan voorgaande jaren. Een extern schoonmaakbedrijf heeft de opdracht gekregen om het attractiepark netjes te houden op de drukbezochte Halloween-dagen.

Door het hele park zijn tientallen extra vuilnisbakken neergezet. Bij horecagelegenheden naast de nieuwe achtbaan Lost Gravity hangen vuilniszakken aan de tafels. Bovendien wordt er een speciaal team van medewerkers ingezet om rondslingerend afval op te ruimen.

Walibi werkt samen met het Zuid-Hollandse bedrijf CT Event Services, gespecialiseerd in evenementenreiniging. "Na het eerste weekend merken we dat het resultaat er zeker mag zijn", laat een woordvoerster weten. "Het park ligt er pico bello bij."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be