Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Zoon van kermisexploitant mishandelt verkeersregelaar

08-10-2016, 13.36 uur

Een zoon van een kermisexploitant heeft vrijdagmiddag een verkeersregelaar mishandeld. Dat gebeurde op de kermis in het Gelderse Westervoort. De zoon wilde met zijn auto het kermisterrein op rijden, maar de verkeersregelaar herkende hem niet meteen.

Daarop ontstond een flinke ruzie waarbij de verkeersregelaar meermaals werd geslagen. Hij liep een blauw oog op. "Gelukkig is er geen ernstig letsel en hoeft hij geen tanden te missen, maar toch hebben we aangifte gedaan", vertelt een woordvoerder van de firma Van Amerongen, waar de man werkzaam is.

De politie heeft de zoon opgepakt, weet De Gelderlander. De kermis in Westervoort begint vandaag en duurt tot en met dinsdag. Verkeersregelaars zien erop toe dat er geen auto's op het terrein rijden.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be