Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisattractie met vliegtuigjes vernield

25-09-2016, 17.11 uur

Kwajongens hebben vannacht een attractie vernield op de kermis in het Noord-Hollandse Avenhorn. De vliegtuigmolen van exploitant Michel Koolhaas werd flink toegetakeld door vandalen. Dat schrijft de teleurgestelde kermisbaas op zijn Facebook-pagina.

"Eén van de vliegtuigen hebben ze naar beneden weten te krijgen", aldus Koolhaas. "De vleugel achterop is met veel geweld van het vliegtuig afgetrokken." Ook zijn er meerdere lampen gesloopt. Er zou ruim 3000 euro schade zijn.

De slopers hebben verder een fiets en een makelaarsbord in twee van de vliegtuigjes gegooid. "Zeer spijtig dat feestgangers niet het fatsoen hebben om van andermans spullen af te blijven", zegt de exploitant. Hij hoopt dat eventuele getuigen zich bij de politie willen melden.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be