Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Unieke beelden: voorloper van nieuwe Efteling-attractie Symbolica

19-09-2016, 09.00 uur | ReactiesFoto: @themeparknl

De oorspronkelijke plannen voor de nieuwe Efteling-attractie Symbolica zagen er heel anders uit. Eigenlijk zouden bezoekers plaatsnemen op enorme rijdende kantelbare tribunes met 24 zitjes. Fabrikant Vekoma toonde gisteren voor het eerst een prototype van het originele transportsysteem.

De testopstelling werd gepresenteerd tijdens een open dag van de attractiebouwer in het Limburgse Vlodrop, blijkt uit beelden van Themepark.nl. Daarbij was de robotarm voorzien van slechts één zitje. Op een video is goed te zien wat voor bewegingen de karretjes kunnen maken.

De Efteling wilde de voorloper van Symbolica openen in 2012. Toen zou de attractie nog Hartenhof gaan heten. Uiteindelijk is er gekozen voor een ander transportsysteem, met kleine, losse karretjes voor maximaal zes personen. Leverancier is het bedrijf ETF Ride Systems uit Nederweert (Limburg).

Symbolica opent in de zomer van 2017. In de overdekte familieattractie maken bezoekers een interactieve tocht door het 'Paleis der Fantasie', met Efteling-mascotte Pardoes als gastheer.Meer Efteling
Reacties