Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Ophef om sexy dierentuinfoto's van ex-K3-zangeres Josje

13-09-2016, 09.00 uur

Dierenactivisten zijn kwaad op voormalig K3-zangeres Josje Huisman. Voor een sexy fotoshoot poseerde de wulpse blondine onlangs met olifanten in het Belgische dierenpark Pairi Daiza. Ongepast, vindt dierenclub World Animal Protection.

"Jammer dat ze niet het goede voorbeeld geeft", reageert campagneleider Karin Bilo. Ze denkt dat Huisman zich beter had moeten laten informeren. "Een olifant gaat niet zomaar met mensen op de foto. Daar gaat heel veel geweld aan vooraf."

Maar volgens dierenpark Pairi Daiza is dat absoluut niet het geval geweest. "Het is de olifant die beslist wat er gebeurt", legt een woordvoerster uit in gesprek met Looopings. "Josje heeft dus heel wat geduld moeten hebben voor de foto's gemaakt konden worden."

Over de klachten van de activisten zegt de voorlichtster: "Geweldig dat wij niet als enige bezorgd zijn om dierenwelzijn. We verzorgen al onze dieren allemaal met heel veel liefde." Het park huisvest ook voormalige circusolifanten, maar die hoeven geen kunstjes te doen. "Zij genieten hier juist van hun rust."

Pairi Daiza, dat samenwerkt met het Belgische Wereld Natuur Fonds, is betrokken bij dertig wetenschappelijke programma’s voor het behoud van bedreigde diersoorten.

De olifantenfoto's met Josje Huisman stonden afgelopen zaterdag in het Belgische Nieuwsblad Magazine.



Meer Pairi Daiza
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be