Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland verhoogt prijzen van voordringsysteem Fast Lane: 70 euro per persoon

06-09-2016, 13.20 uur

De prijzen van de Fast Lane, het betaalde voordringsysteem van Walibi Holland, gaan weer omhoog. Tijdens de Halloween Fright Nights kost een kaartje om bij grote attracties de wachtrij over te slaan maar liefst 70 euro per persoon. Dat komt bovenop de entreeprijs van 37 euro.

De prijs is 20 euro hoger dan de rest van het seizoen. Vorig jaar kostte zo'n zelfde ticket in de zomer zelfs 30 euro minder. Met behulp van de zogeheten Fast Lane Gold kunnen bezoekers 90 procent van de actuele wachttijd overslaan. Het systeem werkt met behulp van een mobiele website.

De Silver-versie, waarbij de wachttijd met 50 procent daalt, stijgt in de Halloween-periode van 30 euro naar 40 euro per persoon. Een jaar geleden kostte dezelfde variant nog 25 euro.

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland vinden dit jaar plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 8 en 30 oktober. Voorgaande jaren waren meerdere avonden uitverkocht. Entreekaarten zijn alleen op internet verkrijgbaar.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be