Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

'Bezoeker Walibi Holland weigert gevonden horloge terug te geven'

05-08-2016, 22.33 uur

Een vrouw uit Lelystad is ten einde raad na een bezoekje aan Walibi Holland. Sylvia van der Kolk raakte afgelopen week een bijzonder horloge kwijt in Walibi-restaurant Haciënda. Op Facebook beweert iemand het voorwerp gevonden te hebben, maar diegene weigert het uurwerk terug te geven.

Volgens Van der Kolk betekent het zilverkleurige hartvormige horloge veel voor haar. "De waarde van het horloge is laag maar de emotionele waarde absoluut niet", schrijft ze. De vrouw looft een beloning van 50 euro uit voor de eerlijke vinder.

Via Facebook heeft zich inmiddels iemand gemeld. Ene Arie Heinen laat weten: "Ik heb deze gevonden, dat klopt. Een tip voor jou: voortaan beter opletten. Ik hou het horloge voor mezelf." De man claimt dat hij het horloge gaat aanbieden op Marktplaats. "Voor 100 euro. Daar is jouw 50 euro niks bij."

Walibi is verontwaardigd. "Wij en natuurlijk vooral Sylvia zouden het zeer op prijs stellen als je het horloge terug zou willen geven", reageert een marketeer. De 'vinder' eist vervolgens twee vrijkaartjes. Daar gaat het pretpark niet op in. "Helaas, zo werkt dat natuurlijk niet."

De man is echter onverbiddelijk. "Helaas, zonder deze kaarten kan ik het horloge niet terugsturen." Hij wil geen foto van het horloge laten zien. Van der Kolk houdt er inmiddels rekening mee dat ze met een grappenmaker te maken heeft.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be