Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Gaat de nieuwe attractie van Walibi Belgium vandaag open? Check het online

06-08-2016, 13.31 uur

De nieuwe attractie van Walibi Belgium kampt met kinderziektes. Waterachtbaan Pulsar is regelmatig gesloten vanwege technische problemen. Vanaf nu kunnen bezoekers vooraf op internet checken of de ride operationeel zal zijn.

Het Belgische pretpark heeft daar een speciale pagina voor in het leven geroepen. De beschikbaarheid wordt dagelijks bijgewerkt. Vandaag en morgen opent Pulsar vermoedelijk rond 14.00 uur.

"Helaas brengt het innoverende karakter van deze attractie ook sommige kinderziektes met zich mee, waardoor de attractie niet altijd toegankelijk is voor de bezoekers", staat op de pagina. "Onze technische teams doen er elke dag alles aan om de attractie te kunnen openen voor het publiek."

In Pulsar worden inzittenden voor- en achteruit gelanceerd met een topsnelheid van 100 kilometer per uur. Een ritje eindigt met een grote splash. De attractie is een prototype van fabrikant Mack Rides uit Duitsland.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be