Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
De Pier

Nieuw reuzenrad op Scheveningse Pier gaat de hoogte in

05-08-2016, 09.45 uur

Nog even en we kunnen ongestoord van het uitzicht genieten in Scheveningen. Het eerste deel van een groot reuzenrad op de Scheveningse Pier staat overeind. De afgelopen weken zijn alle steunpilaren op hun plek gezet.

Binnenkort wordt begonnen met het daadwerkelijke rad, dat uiteindelijk ruim veertig meter hoog moet worden. De organisatie hoopt dat de toeristische attractie af is op vrijdag 12 augustus. Dan start een groot vuurwerkfestival in de badplaats.

De bouw van het reuzenrad begon halverwege juni. Vanwege de weersomstandigheden moest de bouw meermaals worden stilgelegd. Bij te hoge golven kan er niet gewerkt worden. Eigenlijk stond de opening gepland voor half juli.

Meer De Pier
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be