Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Schattige babypanda laat zich voor het eerst zien aan bezoekers

06-08-2016, 10.33 uur

Groot nieuws uit de Belgische dierentuin Pairi Daiza. De babyreuzenpanda die in juni werd geboren, is vanaf vandaag te zien voor het grote publiek. Dat laat het dierenpark weten op Facebook. Er worden veel bezoekers verwacht.

De afgelopen maanden bevonden moeder Hao Hao en het nog naamloze jong zich in een afgesloten ruimte achter de schermen. Nu zitten de twee van tijd tot tijd in hun eigen grot achter glas, waar bezoekers moeder en zoon voor het eerst met eigen ogen kunnen bekijken.

De geboorte van een reuzenpanda is vrij uniek. In Europa gebeurde het tot nu toe in twee andere landen, Oostenrijk en Spanje. Dit jaar kwam er buiten China slechts één babypanda ter wereld.

Meer Pairi Daiza
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be