Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: nieuw lichtspektakel Toverland in première

01-08-2016, 11.21 uur

Toverland presenteert deze zomer een indrukwekkende nieuwe slotshow. Midzomeravonden in het Limburgse attractiepark worden dit jaar afgesloten met de lasershow Imagine, Lights of Magic. Gisteravond ging het lichtspektakel in première.

De voorstelling wordt gehouden op het grasveld naast houten achtbaan Troy. Lasers schieten over de hoofden van de toeschouwers heen. De soundtrack van de acht minuten durende show bestaat uit filmmuziek van onder meer Avatar, Transformers en The Musketeer.

Imagine vervangt de vuurwerkshow die de afgelopen jaren te zien was. Er zijn dit jaar nog zeven Midzomeravonden, op elke woensdag en zondag tot en met 24 augustus.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be