Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Nieuw pretparkspel Rollercoaster Dreams aangekondigd

30-07-2016, 15.45 uur

Bezitter van de PlayStation 4 kunnen komend najaar naar hartenlust pretparken bouwen en beleven. In oktober komt de nieuwe pretparksimulator Rollercoaster Dreams uit. Bijzonder is dat de game ook beschikbaar wordt voor de PlayStation VR, met virtualreality-brillen.

De opzet is vergelijkbaar met klassieker RollerCoaster Tycoon: spelers moeten een zo mooi en zo leuk mogelijk attractiepark bouwen. Daarbij is een prominente rol weggelegd voor het ontwerpen van achtbanen.

Dankzij de virtualreality-optie kunnen gamers ook door hun eigen park lopen. Volgens ontwikkelaar Bimboosoft zorgt de combinatie met virtual surround sound voor een geweldige ervaring.

De Amerikaanse lancering staat gepland voor 13 oktober. Afgelopen week verscheen een eerste videotrailer.



Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be