Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Gigantische houten achtbaan tot nader order gesloten

30-07-2016, 22.05 uur

De hoogste houten achtbaan ter wereld is buiten gebruik. Vanwege onvoorziene werkzaamheden blijft Colossos in het Duitse pretpark Heide Park voorlopig gesloten. Wanneer het zestig meter hoge houten gevaarte weer opengaat, is niet duidelijk.

Colossos staat sinds donderdag stil. Volgens een woordvoerder zijn er spoedreparaties nodig. "We verwachten dat onze geliefde rollercoaster langdurig dicht zal zijn. Op dit moment doen onze medewerkers hun uiterste best om de attractie weer in bedrijf te krijgen. Een heropeningsdatum kunnen we helaas niet noemen."

Colossos haalt een topsnelheid van 110 kilometer per uur. Daarmee is het de op een na snelste houten achtbaan van Europa. Dit jaar bestaat de coaster vijftien jaar. Ter gelegenheid van het jubileum werden er nieuwe decoraties en themamuziek geïntroduceerd.

Meer Heide Park Resort
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be