Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris krijgt spectaculaire Star Wars-show met videoprojecties

22-07-2016, 12.24 uur

Disneyland Paris staat volgend jaar in het teken van Star Wars. In de eerste helft van 2017 vindt een groot Star Wars-festival plaats onder de noemer Season of the Force. Een van de belangrijkste onderdelen wordt een indrukwekkend avondspektakel in het Walt Disney Studios Park.

Dat bevestigen ingewijden aan Looopings na berichtgeving op fansite ED92. De spectaculaire Star Wars-show bestaat uit videoprojecties op The Twilight Zone Tower of Terror. Verder komen er optredens van Star Wars-karakters en nieuwe meet-and-greet-locaties.

Gisteren werd een reclamefilmpje voor het evenement opgenomen. Ook de projecties op Tower of Terror zijn al getest, blijkt uit foto's op Twitter.

Het is voor het eerst dat het Walt Disney Studios Park een dagelijkse avondvoorstelling krijgt. De Star Wars-show moet de tegenhanger worden van Disney Dreams in het naastgelegen Disneyland Park.

Eerder werd Season of the Force al gehouden in Disneyland in Californië, Walt Disney World in Florida en Tokyo Disneyland in Japan.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be