Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland haakt in op Pokémon GO-hype: extraatje voor Pokémon-jagers

19-07-2016, 07.00 uur

Walibi Holland gebruikt de populariteit van Pokémon GO om bezoekers over de streep te trekken. Tijdens zomerfestival Summer Vibez, dat aanstaande woensdag plaatsvindt, worden Pokémon GO-spelers extra in de watten gelegd. Door het hele pretpark activeert men 's avonds zogeheten 'Lures'.

Dat zijn modules die een half uur lang Pokémon naar een PokéStop lokken. "Je kunt profiteren van de haast op je af springende Pokémon", staat in een persbericht.

Via Twitter geeft Walibi aan waar de Lures te vinden zijn. Voor intensieve gamers is er bij eetgelegenheid Haciënda een oplaadpunt voor mobiele telefoons.

Walibi blijft de komende vijf woensdagen tot 23.00 uur geopend. Tijdens de Summer Vibez-avonden treedt onder andere Mr. Polska op. Hij was verantwoordelijk voor de soundtrack voor de nieuwe achtbaan Lost Gravity.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be