Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland lokt Duitse toerist met speciale Duitse slogan

15-07-2016, 22.21 uur

Walibi Holland heeft een Duitse variant bedacht op de slogan 'Hardgaan'. Een nieuwe campagne moet ervoor zorgen dat er deze zomer meer Duitse toeristen naar het pretpark in de polder komen. De oosterburen worden gelokt met de kreet 'Adrenalin ohne Ende'.

Die slogan komt ook terug in een nieuwe radio- en tv-commercial voor de Duitse regio Noordrijn-Westfalen. Bovendien staat de slagzin op twee bussen die rondrijden in de Veluwe.

"De hashtag Hardgaan is een begrip dat de Duitsers niet zo snel zullen begrijpen", zegt een woordvoerder. "Maar Adrenalin ohne Ende wel. We willen Duitse toeristen het gevoel geven net zo welkom te zijn als Nederlandse gasten. Een stukje Duitse communicatie is een eerste handreiking."

Uit CBS-onderzoek blijkt dat Duitse toeristen in ons land het meest uitgeven van alle buitenlandse reizigers. Vorig jaar was dat 4,9 miljard euro op een totaal van 10,2 miljard euro.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be