Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Goedmakertje: teleurgestelde kermisfan krijgt vip-behandeling op Tilburgse kermis

08-07-2016, 08.30 uur

Een mooie meevaller voor de 14-jarige Noah van Haaren. Deze week kreeg de kermisfanaat te horen dat een recordpoging om zo lang mogelijk te blijven zitten in een kermisattractie niet doorgaat. Maar hij staat niet met lege handen.

Noah zou op 16 juli de hele dag blijven draaien in de Turbo Polyp op de kermis in Uden. De gemeente stak daar echter een stokje voor, omdat de knul te jong zou zijn. "We achten het niet verantwoord dat een minderjarige jongen aan deze recordpoging deelneemt", zei een woordvoerder. De kermisgek was vervolgens behoorlijk teleurgesteld.

Kermis FM, een tijdelijk radiostation tijdens de Tilburgse kermis, komt met een goedmakertje. "Toen we van Noah hoorden, zijn we meteen gaan kijken of we iets voor hem konden doen", vertelt voorzitter Arno Leblanc. Het station regelde een vip-arrangement.

De jongen wordt op 22 juli samen met zijn familie opgehaald met een limo op de opening van de grootste kermis van de Benelux als vip mee te maken. Hij krijgt een rondleiding bij Kermis FM en mag een ritje maken in een paar attracties. Vervolgens mag hij gratis blijven slapen in Tilburg.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be