Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Ruim baan voor nieuwe overdekte attracties Drievliet: 'Opening in 2020'

07-07-2016, 22.12 uur

De uitbreidingsplannen van Drievliet gaan door. Het Haagse pretpark heeft van de gemeente toestemming gekregen om een grote hal vol attracties uit de grond te stampen. Waarschijnlijk begint de bouw in 2019. Het overdekte gedeelte kan dan in 2020 open.

De werkzaamheden hangen samen met bouwplannen voor de nabijgelegen Rotterdamsebaan. Drievliet-directeur Jos Faaij diende zijn plan al in 2003 in bij de gemeente. "Maar het kwam in de koelkast terecht", vertelt hij aan Omroep West. Nu komt zijn droom alsnog uit.

Faaij is dolblij met het nieuws. "We hebben hiermee onze grootste concurrent verslagen: het weer. In de toekomst kunnen mensen ook met slecht weer en in de winter ons park bezoeken."

Wat voor attracties er in de hal komen te liggen, is nog niet bekend. In 2014 werd gesproken over een nieuwe achtbaan.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be