Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
ZooParc Overloon

Oeps: Brabantse dierentuin is brutale ringstaartmaki kwijt

07-07-2016, 14.47 uur | Reacties

Ergens in Brabant loopt een verdwaalde ringstaartmaki rond. Het dier wist te ontsnappen uit ZooParc Overloon en is nu de buurt aan het verkennen. Omwonenden worden gevraagd om het Brabantse dierenpark te waarschuwen als ze de ringstaartmaki 'Ernie' tegenkomen.

Het beest verhuisde onlangs van dierentuin Dierenrijk in Nuenen naar Overloon. Het was de bedoeling dat hij zou wennen aan zijn nieuwe onderkomen, maar daar had Ernie kennelijk geen zin in. "Op onverklaarbare wijze is Ernie uit het expeditiegebied ontsnapt", schrijft het park.

Buurtbewoners hoeven zich geen zorgen te maken: een ringstaartmaki is een vriendelijke diersoort. De brutale aapachtige is te herkennen aan zijn zwart-wit geringde staart. Wie hem spot, kan bellen met 0478-640046.

Meer ZooParc Overloon
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be