Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland denkt dat meisje met kapotte telefoon liegt

07-07-2016, 16.52 uur

Walibi Holland wordt achtervolgd door een rel over een kapotte telefoon. De 15-jarige Kayleigh wil een vergoeding omdat haar tas met daarin haar mobieltje uit een bagagerek gevallen zou zijn, waardoor het toestel stuk is. Maar volgens het pretpark klopt dat niet.

Dat is te zien in een nieuwe aflevering van BNN's YouTube-serie BOOS, met Tim Hofman. Walibi denkt na een gesprek met een getuige dat het meisje haar telefoon meenam in de achtbaan. Het toestel zou tijdens de rit in de nieuwe rollercoaster Lost Gravity uit haar zak zijn gevallen.

Een woordvoerster wil in een telefoongesprek met Hofman niet zeggen wie die getuige is. "Ik ga hier verder geen commentaar op geven. Ik kan je niet te woord staan, want ik ben vrij vandaag." Ze wil alleen praten als er geen opnames worden gemaakt. Niet slim, vindt Hofman. "Vorige keer heb je het heel slecht gedaan en nu weer." Even later hangt de voorlichtster op.

Ook na alle negatieve media-aandacht weigert Walibi nog steeds om de telefoon te vergoeden. Eerder beloofde het attractiepark het meisje wel twee vrijkaartjes, een trui, een telefoonhoesje en een condoom, die overigens nog niet binnen zijn.

Kayleigh heeft haar mobieltje inmiddels zelf laten maken, voor 300 euro. Met het telefoonhoesje van Walibi kan ze nog steeds niks: de hoes is gemaakt voor de iPhone 5. Die heeft Kayleigh niet.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be