Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Nieuwe attractie: roterend platform met interactieve 3D-games

07-07-2016, 14.12 uur

Een Limburgs bedrijf heeft een nieuw soort attractie bedacht. Lagotronics Projects uit Venlo presenteert vandaag de 'GameChanger': een roterend platform met interactieve 3D-games. Passagiers nemen plaats in een karretje dat als een carrousel langs verschillende scènes draait.

"Na elke draaibeweging komt er een nieuw 3D-spel", staat in een persbericht. De karretjes zijn uitgerust met pistolen. Volgens Lagotronics is de ride ideaal om op een relatief kleine oppervlakte een hoge capaciteit te verwezenlijken.

Naast 3D-videogames kan de attracties ook worden uitgerust met fysieke decors, speciale effecten en animatronics. De eerste 'GameChanger' opent komend najaar in China. Lagotronics heeft een patent aangevraagd.

Lagotronics Projects begon als audio- en lichtbedrijf. De afgelopen jaren was de firma verantwoordelijk voor interactieve pretparkattracties in onder meer Toverland, Gardaland (Italië), Chessington World of Adventures (Engeland) en Legoland Billund (Denemarken).

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be