Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

'Ziek van boosheid': Noah (14) mag geen recordpoging doen op de kermis

06-07-2016, 20.30 uur

Noah van Haaren (14) had zich ontzettend verheugd op een speciale recordpoging op de kermis in Uden. De jonge waaghals zou deze maand gaan proberen om zo lang mogelijk te blijven zitten in de Turbo Polyp. Maar de uitdaging gaat onverwachts niet door.

Volgens de gemeente, verantwoordelijk voor de veiligheid tijdens het evenement, is de kermisgek te jong. "We achten het niet verantwoord dat een minderjarige jongen aan deze recordpoging deelneemt", zegt een woordvoerder.

"Noah ziet het als een afgang en voelt zich vreselijk voor schut gezet", vertelt zijn moeder aan Omroep Brabant. "We zijn nog steeds verbaasd. Onze zoon is bijna ontroostbaar en ziek van boosheid en teleurstelling. De gemeente Uden wist tijdens de aanmelding en gesprekken dat Noah pas 14 is."

De jongen was van plan om de recordpoging te gaan filmen voor zijn eigen YouTube-kanaal. Dat plan kan dus van tafel. De kermis begint op 15 juli.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be