Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Wow: Phantasialand deelt indrukwekkende fotoserie van nieuwe achtbanen

27-06-2016, 08.58 uur

De spanning stijgt. Deze week opent Phantasialand een gloednieuw themagebied met twee spectaculaire achtbanen. Over een paar dagen zijn lanceerachtbaan Taron en boomerang coaster Raik eindelijk operationeel. Als opwarmertje deelt het Duitse pretpark alvast een imponerende fotoserie van de nieuwigheden.

Taron is 's werelds snelste multi-launch coaster. Raik wordt aangeprezen als de langste en de snelste family boomerang coaster van de wereld. Beide rides liggen in het nieuwe themagedeelte Klugheim, onderdeel van de zone Mystery. Bezoekers wanen zich in een raadselachtig dorpje omringd door rotsen. Er komt ook een restaurantje met de naam Rutmor's Taverne.

Het is voor het eerst dat Phantasialand zo veel gedetailleerde beelden van de attracties laat zien. Klugheim werd ontworpen door de Belg Eric Daman, die eerder spinning coasters Winja's Fear & Force, achtbaan Black Mamba, topspin Talocan, 3D-darkride Maus au Chocolat en waterbaan Chiapas voor zijn rekening nam. De Duitse firma IMAscore verzorgt de soundtrack.

Aanstaande woensdagavond is er een openingsceremonie voor genodigden. Vanaf 19.00 uur zendt Phantasialand een livestream uit.Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be