Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling viert de zomer met Midsummer Festival

20-06-2016, 10.13 uur

Het Midsummer Festival in de Efteling heeft afgelopen zaterdag enkele duizenden bezoekers getrokken. Voor de tweede editie van het zomerfeest was het pretpark getransformeerd tot een festivalterrein met speciaal entertainment, eettentjes en bars.

Looopings stuurde presentatrice Zoë Lefèvere naar Kaatsheuvel voor een sfeerreportage. Het Midsummer Festival, dat tot 01.00 uur duurde, stond in het teken van foodtrucks en optredens, verdeeld over vijf verschillende area's.

Ondanks het druilerige weer en de herfstachtige temperaturen zorgden hapjes, drankjes, singer-songwriters, een singles party bij De Vliegende Hollander en een silent disco bij het Spookslot voor een zomerse setting.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be