Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-medewerkster rijdt met auto over kinderwagen bezoeker

10-06-2016, 16.07 uur

Een medewerkster van de Efteling is vanochtend met haar auto over de kinderwagen van een bezoeker gereden. Het incident gebeurde op de parkeerplaats van het pretpark. De wagen raakte daarbij ook de voet een jongetje.

"Zo word je voordat je binnen bent al aangereden door een Efteling-medewerkster", klaagt Wendy Talas uit Venlo op Twitter. "Voet van m'n zoontje zat ertussen. Idioot mens." Volgens de vrouw raakte het personeelslid later ook bijna twee andere kinderwagens.

Talas moest naar eigen zeggen een uur wachten tot de zaak afgehandeld kon worden. "We zijn van hot naar her gestuurd. Echt vreselijk." Ze ontving wel twee vip-tickets waarmee ze niet hoefde te wachten bij de attracties.

Er is een schaderapport opgesteld. De Efteling-werkneemster in de auto reed na de aanrijding gewoon door. Talas noteerde haar kenteken, waarna ze getraceerd kon worden.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be