Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Unieke kans: na sluitingstijd skaten door een lege Efteling

08-06-2016, 21.30 uur

Zin om na sluitingstijd een paar rondjes te skaten door de Efteling? De Tilburgse skatevereniging F.E.E.S.T. nodigt iedereen uit om aanstaande vrijdagavond te komen skaten in het pretpark, als de poorten gesloten zijn. "Een ervaring om nooit te vergeten", aldus de initiatiefnemers. Deelname is gratis.

Eerst staat een zestien kilometer lang ritje van het centrum van Tilburg naar de Efteling op het programma. Daarna mogen de skaters bij hoge uitzondering het sprookjespark in. Er blijft een horecagelegenheid open, zodat deelnemers tijdens een pauze een drankje kunnen bestellen.

De tocht begint om 20.00 uur op de Korte Heuvel in Tilburg. Om 22.15 uur brengen bussen iedereen weer terug naar het beginpunt. Pas aanhaken bij de Efteling is niet toegestaan.

Sportievelingen kunnen zich kosteloos aanmelden via de Facebook-pagina van de vereniging. Meerijden met de bus kost 2 euro per persoon. Wie het tempo van 15 kilometer per uur niet kan bijhouden, zal moeten afhaken. "Helaas kunnen we niet wachten op achterblijvers", zeggen de organisatoren.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be