Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Drama op de kermis: meisje (13) gescalpeerd in attractie

19-05-2016, 23.14 uur

Een 13-jarig meisje is ernstig gewond geraakt bij een huiveringwekkend ongeluk met een kermisattractie in het Franse Saint-Tropez. Tijdens een wandeling door het funhouse Jungle King II raakten haar lange haren verstrikt in een wiel. Daardoor kwam een deel van haar hoofdhuid los.

Het slachtoffer verloor veel bloed en moest per helikopter naar het ziekenhuis worden gebracht, waar ze in de nacht van dinsdag op woensdag een urenlange operatie onderging. Familieleden verbleven lang in onzekerheid over haar lot.

Inmiddels is het gescalpeerde meisje buiten levensgevaar. Een onderzoek naar de oorzaak van het gruwelijke incident loopt nog. De attractie is op last van de autoriteiten gesloten.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be