Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Lucky TV parodieert dierenpark Wildlands: 'Wij schoten die apen altijd dood'

18-05-2016, 08.55 uur

Lucky TV heeft de Wildlands Adventure Zoo in Emmen op de hak genomen. In de satirische rubriek van De Wereld Draait Door was gisteravond te zien hoe koning Willem-Alexander, of beter gezegd 'Willie', een bezoek bracht aan het nieuwe dierenpark.

In de parodie heeft de koning geen goed woord over voor Wildlands. "Wat een klere-eind zeg hé!", zegt hij over de autorit naar Drenthe. "Allemachtig!" Nadat hij personeelsleden laatdunkend heeft toegesproken, neemt hij een kijkje bij het apenverblijf. Daar is Willie wederom niet onder de indruk. "Wij schoten die dingen altijd dood met m'n opa..."

Bij een theatervoorstelling valt de vorst bijna in slaap. We horen hem denken: "Oh wat erg, oh wat erg..." De meeste lol heeft de koning nog met een poepende aap. "Oh dát bedoel je met een bijzondere ervaring!" Het filmpje staat op de website van het tv-programma.

De beelden dateren van 18 maart. Toen werd Wildlands officieel geopend door Willem-Alexander. "Hij heeft zijn ogen uitgekeken", zei directeur Frankwin van Beers na afloop over het bezoek.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be