Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Adele scheldt eigenaar van Phantasialand uit tijdens concert voor 16.000 man

17-05-2016, 17.39 uur

Het bezoek van popster Adele aan pretpark Phantasialand krijgt nog een staartje. De Britse zangeres blijkt tijdens haar concert in Keulen flinke kritiek geuit te hebben op de baas van het Duitse attractiepark. Ze noemde de eigenaar publiekelijk "een eikel".

Het concert werd bijgewoond door maar liefst 16.000 bezoekers. Adele bezocht Phantasialand afgelopen zondag samen met haar 3-jarige zoontje en een bodyguard. Ze maakte onder meer een ritje in achtbaan Colorado Adventure. "Ik had een prachtige dag!", jubelde ze in het bijzijn van het haar fans. "Maar de eigenaar is een 'dickhead'".

Phantasialand wordt geleid door Robert Löffelhardt. Het is niet duidelijk wie Adele heeft gesproken tijdens haar bezoek. Een woordvoerder van het park wil geen inhoudelijk commentaar geven.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be