Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Buurtbewoner wil stokje steken voor panda's in Ouwehands Dierenpark

18-04-2016, 07.32 uur

Een buurtbewoner is niet blij met de komst van twee reuzenpanda's naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. De omwonende maakt bezwaar tegen de bouwvergunning van het nieuwe pandaverblijf.

De klager woont vijfhonderd meter van de plek waar het verblijf van negenduizend vierkante meter moet komen te liggen. Enkele weken geleden begonnen de bouwwerkzaamheden. Komend najaar worden de panda's verwacht.

Volgens de bezwaarmaker is de ruimte voor horeca en souvenirs te groot ten opzichte van het verblijf zelf. Ook zou er te weinig rekening zijn gehouden met een toename van de verkeersdrukte. De commissie bezwaarschriften van de gemeente Rhenen buigt zich deze week over de zaak.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be