Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Miljoenen euro's verduisterd bij Plopsaland-eigenaar Studio 100

11-04-2016, 21.00 uur

Bij entertainmentreus Studio 100, de eigenaar van de Plopsa-pretparken, zijn miljoenen euro's verduisterd. Voormalig topman Maarten Stevens wordt ervan verdacht 4 miljoen euro in zijn eigen zak gestoken te hebben. Hij is aangehouden voor diefstal, verduistering en oplichting.

Dat meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Vorige week zijn Stevens' huis en vakantiewoning doorzocht door de politie. Er werden bewijzen gevonden die doen vermoeden dat de manager al geruime tijd knoeide met facturen. Op die manier lichtte hij zijn beroemde werkgevers Gert Verhulst en Hans Bourlon op.

Stevens werkte twaalf jaar lang voor Studio 100. Een paar maanden geleden nam hij ontslag. "Hij maakte misbruik van zijn verantwoordelijke functie om de bestaande veiligheidsprocedures te omzeilen", luidt de verklaring van het bedrijf. De vermiste miljoenen kwamen aan het licht toen de firma financieel werd doorgelicht. Het onderzoek loopt nog.

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be