Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foute wegwijzers: Efteling stuurt bezoekers de verkeerde kant op

31-03-2016, 12.37 uur

De weg vinden in de Efteling is lastiger dan ooit. Meerdere wegwijzers in het pretpark staan de verkeerde kant op gericht. Zo verwijst een bordje met 'Swiss Bob' in werkelijkheid naar achtbaan Vogel Rok. En wie het bordje met 'Efteling Theater' volgt, komt uit bij De Vliegende Hollander.

Efteling-liefhebbers hebben het park al weken geleden op de fout gewezen. Tot nu toe is er niks veranderd. "Neemt men dit wel serieus?", vraagt een fan zich af op Twitter. "Is niet bepaald een monsterklus om dit eventjes goed te zetten." Een ander laat weten: "Zet de borden goed of haal ze weg. Het is geen Bobbejaanland hier."

De Efteling belooft beterschap. "De betreffende afdeling is hier nog mee bezig", luidt de reactie. "We nemen alle meldingen serieus."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be