Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland op zijn kop: nieuwe achtbaan Lost Gravity geopend

24-03-2016, 21.19 uur

Walibi Holland tart de zwaartekracht met de nieuwe achtbaan Lost Gravity. De veelbesproken 32 meter hoge rollercoaster is vanmiddag onder grote belangstelling officieel geopend. Looopings was erbij.

Een ritje bestaat uit een vrije val met een topsnelheid van 87 kilometer per uur, intense heuvels, scherpe bochten en twee inversies.

Walibi voegde ook speciale effecten aan de attractie toe, zoals een vlammenwerper in de wachtrij en opspattend water. In de karretjes is plek voor twee rijen van vier personen. De buitenste zitplaatsen hebben geen bodem.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be