Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Eerste versie van pretparksimulator Planet Coaster komt morgen uit

21-03-2016, 17.24 uur

Morgen is het zover: spellenontwikkelaar Frontier brengt een eerste testversie uit van pretparkgame Planet Coaster. Gamers kunnen vooruitlopend op de volledige release alvast een alphaversie van het computerspel downloaden. Planet Coaster wordt gezien als een moderne, geavanceerde variant op RollerCoaster Tycoon.

De pretparksimulator biedt spelers veel vrijheid, al zijn in de testversie nog niet alle mogelijkheden beschikbaar. Planet Coaster bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase. De komende maanden wordt het spel verder uitgebouwd. De 'Early Bird Alpha Edition' kost 67,99 euro. Op YouTube staan sinds vandaag al wat testbeelden.

Aan het spel werken veel fans van attractieparken mee. "Ik ga binnenkort naar de Efteling, kijken naar de aankleding van het park", vertelt Frontier-ontwikkelaar Johnny Watts aan de website Tweakers. De releasedatum van de volledige game is nog niet bekend.



Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be