Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland bevestigt: nieuw themagebied met attracties in 2018

07-03-2016, 14.07 uur

2018 wordt een belangrijk jaar voor Toverland. Het Limburgse pretpark wil dan een aanzienlijk themagebied openen met meerdere grote nieuwe attracties. Dat bevestigt een woordvoerder tegenover Looopings. In hetzelfde jaar moeten een nieuwe hoofdentree en parkeerplaats in gebruik genomen worden.

"We proberen gestaag te groeien", aldus de voorlichter. De laatste grote uitbreiding stamt uit 2013. Toen ging de Magische Vallei open, met onder andere een spinning coaster, een wildwaterbaan en een fonteinenshow. "Elke drie jaar iets nieuws kan simpelweg niet. We focussen ons nu op 2018."

Het nieuwe gebied ligt achter het huidige park, in een natuurgebied met een aantal grote vijvers. In 2017 begint de bouw. De nieuwe hoofdingang komt in de openlucht te liggen. Nu komen bezoekers nog binnen in een grote loods.

Toverland heeft nog niet bekendgemaakt wat er gebouwd gaat worden en met welk thema. Wel wordt in een bestemmingsplan gesproken over een mega-achtbaan en een waterachtbaan.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be