Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Meisje (16) ernstig gewond na val uit kermisattractie

18-02-2016, 16.22 uur

Een meisje van 16 is zwaargewond geraakt na een val uit een kermisattractie in West-Frankrijk. Ze viel uit Tapis Volant (Vliegend Tapijt) in de stad Quimper, gelegen in de regio Bretagne. Daarbij liep ze ernstige verwondingen op aan haar been.

Toen de gondel ging draaien, werd het slachtoffer uit het metershoge gevaarte geslingerd. In het ziekenhuis moest ze geopereerd worden aan haar scheenbeen en kuitbeen. Het meisje zou in een soort kooi gezeten hebben die niet goed vergrendeld was.

Haar ouders hebben de politie ingeschakeld. Zij klagen dat er geen videobewaking is, waardoor de exploitant niet kan zien of alle passagiers op hun plek zitten. Het ongeluk gebeurde eind vorige week, melden Franse media. De kermis duurt nog tot begin maart.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be