Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany haalt tien jaar oude Ice Age-film tevoorschijn

19-02-2016, 20.23 uur

Movie Park Germany gaat een 'nieuwe' film draaien in het 4D-theater Roxy. Vanaf komend seizoen is de korte animatiefilm 'Ice Age: No Time For Nuts' te zien. De beelden zullen sommige bezoekers bekend voorkomen.

De productie is namelijk al tien jaar oud. In 2006 stond de film al op de dvd van Ice Age 2. In hetzelfde jaar werd de short genomineerd voor een Oscar in de categorie beste korte animatiefilm. Voor de versie in Movie Park worden er speciale effecten aan toegevoegd. Ook het Roxy-theater zelf kreeg een opknapbeurt. Er zijn onder andere nieuwe lichteffecten geïnstalleerd.

Movie Park had jaren geleden nog plannen om de darkride Ice Age Adventure een flinke opknapbeurt te geven, met nieuwe scènes en personages. Dat is er echter nooit van gekomen.



Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be