Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen twijfelt over heropening loopingschip: 'Makkelijker gezegd dan gedaan'

12-02-2016, 18.37 uur

Zien we de spectaculaire Traumboot uit Attractiepark Slagharen ooit nog terug? Het loopingschip werd in 2014 afgebroken om plaats te maken voor een nieuw subtropisch zwembad. De attractie zou elders in het park opnieuw opgebouwd worden, maar dat is tot op heden niet gebeurd.

Ook in 2016 keert de thrillride niet terug in Slagharen, vertelt directeur Wouter Dekkers. "Andere plannen krijgen dit seizoen voorrang." Hij focust zich momenteel op het renoveren van het vakantiepark en het vernieuwen van de Octopus-attractie.

Over de toekomst van de Traumboot is nog geen besluit genomen. De attractie ligt al jaren gedemonteerd achter de schermen. "Opnieuw opbouwen is makkelijker gezegd dan gedaan", legt Dekkers uit. "Het is geen kwestie van beton storten en onderdelen in elkaar schroeven. Er is op zijn minst een flinke opknapbeurt nodig. Het huidige uiterlijk kan echt niet meer."

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be