Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland opent weer grote nieuwe achtbaan in 2019

09-02-2016, 14.40 uur

Walibi Holland gaat niet stilzitten na de komst van de nieuwe achtbaan Lost Gravity dit jaar. In 2019 opent het pretpark opnieuw een grote rollercoaster. Dat belooft directrice Mascha van Till in een interview.

Ze wil nog geen details prijsgeven. Wel zegt Van Till dat het budget hoger zal liggen dan bij Lost Gravity, die volgende maand in gebruik wordt genomen. "Het zal weer iets totaal anders zijn. We zoeken altijd naar dingen die je in een ander park niet tegenkomt."

Ook in 2017 krijgt Walibi er een nieuwe attractie bij. De werktitel is 'Brain Trip', onthulde de bazin op BNR Nieuwsradio. "Het wordt een project van een ander kaliber. Je gaat iets ervaren." Er komen volgens Van Till geen virtualreality-brillen aan te pas.

Volgens de directrice kijkt Walibi bij het ontwikkelen van nieuwe attracties liever niet af bij collega's in de branche. Van Till laat zich liever inspireren door heel andere sectoren. "Wat doen toonaangevende bedrijven in de theaterwereld? Wat zie je in winkels?"

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be