Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nieuwe westernfilm met cowboys en paarden in 4D-theater Slagharen

09-02-2016, 14.02 uur

Het cowboythema in Attractiepark Slagharen wordt verder doorgevoerd. In het 4D-theater El Teatro draait vanaf komend seizoen de animatiefilm The Good, The Bad and A Horse. De tien minuten durende western gaat over een jonge sheriff die samen met zijn paard achter een gemene bankrover aan zit.

De afgelopen jaren was in het theater Robin Hood te zien. Die productie was niet uniek: in Drievliet draaide dezelfde 3D-film. Slagharen was op zoek naar een film die beter past bij de westernstijl van het Overijsselse pretpark. The Good, The Bad and A Horse wordt gedistribueerd door het Belgische bedrijf nWave Pictures, de producent van PandaDroom in de Efteling.

's Winters draait er een speciale kerstfilm in het theater in Slagharen. Jaren geleden waren er nog plannen om een 3D-film met The Simpsons te presenteren. Dat ging uiteindelijk niet door.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be