Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Museumpark Archeon

YouTube-helden breken in bij Archeon na mislukte poging bij de Efteling

03-02-2016, 20.06 uur

Filmmakers van het populaire YouTube-kanaal StukTV hebben opnieuw geprobeerd om in te breken bij de Efteling. Toen de mannen 's nachts betrapt werden door de beveiliging, besloten ze themapark Archeon met een bezoekje te vereren. Daar kwamen ze wel gewoon naar binnen.

In Kaatsheuvel kregen de kwajongens - in tegenstelling tot voorgaande keren - vrijwel onmiddellijk een bewaker achter zich aan. Die vond het zeer verdacht dat de youtubers na middernacht rondjes om het park aan het rijden waren. StukTV wilde de Efteling binnendringen om snoep achter te laten bij het snoephuisje van Hans en Grietje in het Sprookjesbos.

Na de mislukte inbraakpoging bij de Efteling reden de grapjassen door naar themapark Archeon in Alphen aan den Rijn. Met behulp van een huishoudtrapje klommen ze daar over een houten hek heen. Dat beveiligers niet ingrepen, is op zijn minst opvallend. Uit het Archeon werd onlangs nog voor tienduizenden euro's aan spullen gestolen.

De afgelopen jaren wisten de YouTube-helden ook illegaal binnen te komen bij Duinrell, Drievliet en Avonturenpark Hellendoorn. StukTV heeft bijna een miljoen abonnees.Meer Museumpark Archeon
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be