Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Archeologen onderzoeken terrein van nieuw vakantiepark Efteling

12-01-2016, 17.22 uurBeeld: @cindy_ve

De Efteling wil zo snel mogelijk beginnen met de bouw van het nieuwe vakantiepark het Loonsche Land. Sinds gisteren wordt er archeologisch onderzoek gedaan in het gebied. Zodra die werkzaamheden helemaal zijn afgerond, kan er begonnen worden met het bouwrijp maken van het terrein.

Dat meldt een woordvoerster aan Looopings. Het Loonsche Land - kosten: 30 miljoen euro - wordt na Bosrijk het tweede vakantiepark van de Efteling. De accommodaties staan in het teken van de natuur. Er komen negentig huizen en een hotel. De eerste gasten arriveren in de zomer van 2017.

Gisteren begonnen ook de eerste voorbereidingen voor de nieuwe Efteling-attractie Symbolica, die eveneens in 2017 af moet zijn. Vanwege de werkzaamheden is een groot plein afgesloten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be