Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Eerste onderdelen nieuwe achtbaan komen aan in Phantasialand

07-01-2016, 18.01 uur

De bouw van de tweede nieuwe achtbaan in Phantasialand kan beginnen. In het Duitse pretpark zijn voor het eerst onderdelen van familieattractie Raik gesignaleerd. Deze week arriveerden vrachtwagens met daarin een heleboel zwarte steunbalken.

Dat blijkt uit foto's die op Facebook verschenen. Raik wordt een zogeheten family boomerang coaster, waarbij een treintje het parcours zowel voor- als achteruit aflegt. De ride wordt geleverd door de Nederlandse bouwer Vekoma. Het precieze ritverloop is nog niet bekend.

Raik komt te liggen in het nieuwe themadeel Klugheim, waar de afgelopen maanden al de spectaculaire lanceerachtbaan Taron verrees. Die rollercoaster krijgt een topsnelheid van ten minste 100 kilometer per uur. Openingsdata voor beide attracties zijn nog niet bekend.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be