Efteling

Medewerker Efteling gooit roekeloze bezoeker uit attractie

06-01-2016, 17:43 uur | Reacties

De Efteling heeft een lastige bezoeker uit een attractie gegooid. Tilburger Irjan van Etten moest tijdens een ritje in de Oude Tufferbaan uit zijn oldtimer stappen omdat hij niet goed stuurde. Dat schrijft de teleurgestelde twintiger op Facebook.

"Halverwege wordt de hele baan stilgezet omdat ik bocht na bocht niet goed neem", beschrijft Van Etten. "Enigszins expres", geeft hij toe. "Ik denk: daar is zo'n attractie toch juist voor? Zet er dan geen stuur in..." Uiteindelijk wordt de knul weggestuurd door een medewerker. "Met enige verbijstering", zegt de 'dader'.


ZIE OOK: Broodjeaapverhaal: 'Efteling-bezoeker duwt vervelend kind uit bootje Fata Morgana'

Terwijl hij naar de uitgang loopt, krijgt Van Etten van het personeelslid te horen: "Wees blij dat ik jullie eruit haal en niet mijn collega. Hij is chagrijnig vandaag." De bezoeker eindigt zijn klaagzang aan de Efteling met: "Ik vind het erg vervelend dat een van uw werknemers me zo behandelt."

De Efteling blijft erbij dat de gelegenheidsautomobilist beter zijn best had moeten doen. "Als er opzettelijk verkeerd wordt gestuurd, dan zeggen we daar iets van", luidt de reactie. "Dat mag overigens niets te maken hebben met het humeur van een medewerker."

ZIE OOK: Efteling-bezoekers nemen afscheid van Oude Tufferbaan: veertig minuten wachten

Reacties