Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Medewerker Efteling gooit roekeloze bezoeker uit attractie

06-01-2016, 17.43 uur

De Efteling heeft een lastige bezoeker uit een attractie gegooid. Tilburger Irjan van Etten moest tijdens een ritje in de Oude Tufferbaan uit zijn oldtimer stappen omdat hij niet goed stuurde. Dat schrijft de teleurgestelde twintiger op Facebook.

"Halverwege wordt de hele baan stilgezet omdat ik bocht na bocht niet goed neem", beschrijft Van Etten. "Enigszins expres", geeft hij toe. "Ik denk: daar is zo'n attractie toch juist voor? Zet er dan geen stuur in..." Uiteindelijk wordt de knul weggestuurd door een medewerker. "Met enige verbijstering", zegt de 'dader'.

Terwijl hij naar de uitgang loopt, krijgt Van Etten van het personeelslid te horen: "Wees blij dat ik jullie eruit haal en niet mijn collega. Hij is chagrijnig vandaag." De bezoeker eindigt zijn klaagzang aan de Efteling met: "Ik vind het erg vervelend dat een van uw werknemers me zo behandelt."

De Efteling blijft erbij dat de gelegenheidsautomobilist beter zijn best had moeten doen. "Als er opzettelijk verkeerd wordt gestuurd, dan zeggen we daar iets van", luidt de reactie. "Dat mag overigens niets te maken hebben met het humeur van een medewerker."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be